Pvc ramen van Kömmerling hebben ontegensprekelijk heel wat voordelen

Zeker als je ze laat plaatsen door de MeesterPlaatser. Onze experten kennen de kneepjes van het vak en kunnen rekenen op de toonaangevende raamprofielen van de Duitse fabrikant Kömmerling. Al heel wat jaren een topmerk in pvc ramen.

 

Pvc ramen zijn al jarenlang de favoriete ramen van de Belg

Waarom je beter kiest voor pvc ramen bij de MeesterPlaatser? Daar zijn heel wat redenen voor. Wij zetten ze even voor jou op een rijtje:

  • Pvc ramen zijn qua prijs-kwaliteitsverhouding bijna niet te kloppen. Zeker de ramen van Kömmerling zijn op dat vlak wereldklasse.
  • Pvc ramen hebben uitstekende isolatiewaarden. Bovendien zijn ze ook wind- en waterdicht. Door te kiezen voor pvc ramen bespaar je stevig op je energierekening.
  • Een bijkomend voordeel van pvc ramen is het feit dat ze geen stof aantrekken en super onderhoudsvriendelijk zijn. De ramen van Kömmerling hebben dan ook een zeer lange levensduur, zeker als ze vakkundig worden geplaatst door onze specialisten.
  • De ramen zijn ontzettend sterk en dus inbraakveilig.
  • Pvc ramen zijn volledig recycleerbaar. Je belast het milieu dus een stuk minder.
  • Pvc ramen hebben een moderne uitstraling en passen dan ook perfect bij een hedendaagse woning.

 

Vraag online je offerte aan voor pvc ramen

Waar maakt MeesterPlaatser het verschil?

Pvc ramen hebben heel wat pluspunten, maar bij de MeesterPlaatser doen we er natuurlijk nog een schepje bovenop. Onze ervaren experten geven niet enkel advies, ze zorgen ook voor een perfecte plaatsing van je ramen en deuren. Dit tegen een bijzonder scherpe prijs. Heel wat Belgische en internationale topmerken hebben hun vertrouwen gegeven aan MeesterPlaatser en de kwaliteit is dan ook verzekerd. Nodig eens één van onze experten uit en je merkt onmiddellijk het verschil.

MeesterPlaatser kiest voor Kömmerling

Bij MeesterPlaatser hebben we al een hele tijd geleden voor de topkwaliteit van het Duitse Kömmerling gekozen. Deze innovatieve fabrikant geniet een uitstekende reputatie en onze specialisten zijn er mee vertrouwd.

Met de Kömmerling 76 kiezen we bewust voor de topkwaliteit. Een universeel systeem dat in een waaier aan kleuren beschikbaar is. Het gaat om smalle profielen die toch, indien gewenst, drievoudige beglazing mogelijk maken. Het neusje van de zalm in pvc ramen dus. Alle PVC profielen zijn weers- en krasbestendig, geluidsisolerend en inbraakwerend.

Wil jij kennismaken met het gamma, je ramen laten opmeten of een gratis offerte, neem dan vandaag nog contact op met de MeesterPlaatser. Wij helpen je met plezier verder en tonen je alle mogelijkheden van onze pvc ramen.

 

Contacteer ons