Een groep van Belgische fabrikanten biedt je… correct advies én een meesterlijke plaatsing!

Een perfecte offerte, is een evenwichtige offerte

Je hebt nieuwe ramen en deuren nodig. Het lijkt eenvoudig maar dat is het jammer genoeg niet. Je moet niet alleen een materiaal uitkiezen: pvc of aluminium. Er zijn momenteel ook heel wat modellen en design-opties die de uitstraling van je gebouw zullen bepalen. Over al deze mogelijke opties moet je een beslissing nemen. En al deze keuzes zullen het eindresultaat beïnvloeden naar veiligheid, uitstraling, afwerking, energie, budget, …

Daarnaast legt de overheid ook steeds meer normen op waaraan je nieuwe ramen en deuren moeten voldoen. Denk maar aan isolatie, ventilatie, energie, … en is het ook niet altijd evident om te weten op welke subsidies je recht hebt.

Laat je gratis bijstaan door een expert voor onafhankelijk advies én een offerte

Maar hoe weet je of jouw offerte een perfecte offerte is?
Heel eenvoudig. Als er een perfect evenwicht is tussen:

  • de normen die de overheid oplegt
  • jouw persoonlijke voorkeuren
  • de noden die het huis nodig heeft

En dit allemaal binnen het kader van je budget en met maximaal gebruik van beschikbare subsidies.

PVC & alu ramen en deuren

Rechtstreeks van een Belgische fabrikant & meesterlijk geplaatst

Dit evenwicht vinden is enkel mogelijk door een goed gesprek tussen jou en een expert

Hoe gaan we te werk? Wij sturen een expert op pad, die samen met jou - ter plaatse - de perfecte offerte opstelt. Dat betekent dat hij rekening houdt met alle aspecten die het resultaat en de prijs beïnvloeden en samen met jou op zoek gaat naar een perfect evenwicht tussen alle verplichtingen, je wensen, de subsidies én je budget. Vraag hier je perfecte offerte aan.

Gratis bestaat niet, wie betaalt die expert?

Een groep van Belgische fabrikanten willen dat je als bouwheer goed geïnformeerd bent over alle aspecten van nieuwe ramen en deuren: isolatie, veiligheid, verluchting, subsidie, materialen, …. Want er komt meer kijken dan louter 'een gat vullen in de muur'. Daarom hebben deze fabrikanten de krachten gebundeld en bieden ze een gratis expert aan, ten dienste van de bouwheer.

In 3 stappen van advies naar offerte

1.Vraag online je gratis advies en offerte aan

Vraag hier een offerte aan voor geplaatste ramen of deuren door een MeesterPlaatser. Deze offerte houdt rekening met verschillende parameters (isolatie, ventilatie, veiligheid, materialen en design) in functie van jouw budget. Dit maakt de offerte evenwichtig, en in onze ogen: perfect!

2. We maken een afspraak, ter plaatse

Onze expert neemt contact met je op. Hij maakt een afspraak om bij jou langs te komen. Ons vertrekpunt is jouw situatie en om deze goed te begrijpen komen we graag naar de werf. Is het nieuwbouw en beschik je nog maar enkel over de plannen, dan nemen we die samen bij jou thuis door. Is het een renovatieproject, dan spreken we graag ter plaatse af.

3. Persoonlijke aanpak

De Expert komt op de afgesproken dag en uur langs, neemt de maten van jouw ramen en/of deuren en bespreekt jouw project tot in de kleinste details. Hij geeft advies en houdt rekening met al jouw wensen zodat jouw project perfect evenwichtig en op jouw maat geschreven is.

  • Materiaal PVC / ALUMINIUM
  • Energiewaarden
  • Ventilatie
  • Subsidies
  • Budget
  • Veiligheid

In 5 stappen naar jouw meesterlijk geplaatste ramen en deuren

1. Punctuele Planning

Je bespreekt samen met de expert welke plaatser het best jouw project zou kunnen uitvoeren, in functie van de uitvoering, planning, de ligging en de aard van het project. Ook de online beoordelingen kunnen je helpen bij jouw keuze van een MeesterPlaatser.

2. Definitieve opmeting

De door jou gekozen MeesterPlaatser maakt een afspraak om de definitieve afmetingen te komen opmeten.

3. Planning van de werken

je betaalt een voorschot aan jouw MeesterPlaatser. Daarna plant hij een afspraak in voor de plaatsing en de afwerking van uw project.

4. Online beoordeling

Na de plaatsing en de afwerking van de ramen en deuren, beoordeel je online de MeesterPlaatser van jouw project.

5. Klaar om te genieten…

Tijd om te genieten want alles is volgens planning verlopen. En je ramen en deuren zijn perfect geplaatst.