Een erkend keurmerk 'MeesterPlaatser' op basis van jouw én onze beoordeling

Jouw feedback is goud waard

Geef sterren in alle eerlijkheid

Na het plaatsen en afwerken van de ramen en deuren krijg je de kans om de MeesterPlaatser een beoordeling te geven op deze site. Deze beoordeling geeft een weerspiegeling van jouw tevredenheid op gebied van:

 • nakomen van afspraken
 • netheid van de werf
 • kwaliteit van het eindresultaat

Deze beoordeling helpt andere particuliere klanten om op een objectieve manier een inzicht te krijgen in de kwaliteiten van een MeesterPlaatser. Enkel MeesterPlaatsers met een score van meer dan 4 sterren krijgen het label MeesterPlaatser.

Hoe selecteren wij de MeesterPlaatsers?

1. Een project op maat

Onze MeesterPlaatser neemt alle details van het project door met onze MeesterOpmeter. Nadien werkt hij het project helemaal af volgens alle regels. Daarbij houdt hij rekening met alle heersende normen ivm veiligheid, isolatie en ventilatie. Hij gebruikt altijd kwaliteitsmaterialen en zorgt voor een onberispelijke afwerking. Het vooropgestelde en afgesproken budget is heilig voor hem.

2. Heldere en transparante bestelling

Bij de bestelling bezorgt onze MeesterPlaatser de klant een gedetailleerde en exacte kostprijs van het project. Hij communiceert zeer duidelijk over de afgesproken planning.

3. Professionele opmeting

Onze MeesterPlaatser is verantwoordelijk voor de definitieve opmeting. Hij meet het hele project nog eens volledig na. Dit zorgt voor een extra controle zodat de klant op beide oren kan slapen.

4. Punctuele Planning

Een woord is een woord voor een MeesterPlaatser. Hij bezorgt de klant een precieze planning van de uit te voeren werken. Hij informeert zijn klant tijdig over de plaatsing en houdt zich precies aan deze planning.

5. Uitbreken en afvoeren zonder zorgen

Geen nieuwe ramen en deuren zonder de oude uit te breken. Onze MeesterPlaatser zorgt ervoor dat het uitbreken zorgvuldig gebeurt en dat het afval keurig afgevoerd wordt.

6. Plaatsing volgens de regels van de kunst

Onze MeesterPlaatser staat garant voor een onberispelijke plaatsing. De klant kan rekenen op zijn vakmanschap en jarenlange ervaring. Met een ideale bevestiging en de perfecte afdichting tegen regen en tocht.

7. Tot in de puntjes afgewerkt

Onze MeesterPlaatser levert alles op, tot in de kleinste details afgewerkt.

De klant moet enkel nog schilderen en (indien van toepassing) gordijnen ophangen.

8. Netheid boven alles

Na het plaatsen van de ramen of deuren zorgt onze MeesterPlaatser er ook voor dat hij zijn werkplek helemaal proper achterlaat.

9. Tekst en uitleg bij nieuwe ramen en deuren

Onze MeesterPlaatser verbindt zich ertoe om na de oplevering van de uitgevoerde werken tekst en uitleg te geven over het gebruik en het onderhoud van de nieuwe ramen of deuren.

10. Waarborg en garantie

Onze MeesterPlaatser belooft elke klant een garantie van 10 jaar op de uitgevoerde werken naast de reeds geldende fabrieksgarantie.

De organisatie van MeesterPlaatser is een consortium van Belgische topmerken in de ramen en deuren. Deze topmerken vinden het belangrijk dat de bouwheer voordien goed geïnformeerd is over alle aspecten die ramen en deuren beïnvloeden: ventilatie, binnenklimaat, veiligheid, design, subsidies. Bovendien kunnen de bouwheren op deze site de werken na uitvoering beoordelen. Zo geven we plaatsers een kans door inhoud, kwaliteit en vakmanschap, het verschil te maken. We geven hier de bouwheer de kans om in alle openheid deze plaatsers te beoordelen zodat ze het label MeesterPlaatser met de nodige waardigheid kunnen voeren.

Ontdek de bedrijven die achter de organisatie van MeesterPlaatser staan:

 • Renson
 • Sobinco
 • Aliplast België
 • Peeters, de raamproducent
 • Kömmerling
 • Wilms
 • Anaf
 • Frager Fralu
 • HR vliegenramen
 • AluK
 • Thermopor
 • Emac Belgium