Sta je op het punt nieuwe ramen te kopen?

Wil je kwalitatieve ramen in aluminium of pvc? MeesterPlaatser heeft niet alleen een bijzonder ruim aanbod aan kwalitatieve ramen, we hebben ook een team aan vakspecialisten die de door jou aangekochte ramen, meesterlijk plaatsen.

Ramen kopen met advies

Het kopen van ramen is geen kleine investering. Logisch dus dat je wel wat advies kan gebruiken. Bij MeesterPlaatser investeren we hier dan ook heel wat tijd in. Onze adviseur komt ter plaatse, luistert naar jouw wensen en geeft advies op maat. Voor je je ramen aankoopt weet je perfect waar je aan toe bent en beschik je over een glasheldere gratis offerte.

Kwalitatieve ramen kopen

Specialisten die de kneepjes van het vak kennen is één ding, kwalitatieve aluminium ramen of pvc ramen een ander. Bij MeesterPlaatser wordt enkel beroep gedaan op kwalitatieve profielen van toonaangevende merken zoals Kömmerling en AluK | Blyweert. Zo kunnen we kwaliteit garanderen. Onze vakspecialisten kennen de profielen door en door en kunnen dan ook voor een snelle en vakkundige plaatsing zorgen.

Omwille van de goede contacten met deze fabrikanten kunnen wij bij MeesterPlaatser jou een onovertroffen prijs-kwaliteitsverhouding aanbieden. Dat merk je al snel als je de vrijblijvende offerte in handen hebt. Ramen kopen houden we bewust betaalbaar.

Waar mag je op rekenen bij het kopen van je ramen?

Bij MeesterPlaatser komen we afspraken na en zijn er zekerheden. Zo kan je bij het kopen van nieuwe ramen steeds rekenen op een aanpak op maat. Bovendien is het afgesproken budget heilig voor ons. De afgesproken planning wordt gerespecteerd, zonder verrassingen. Na de aankoop van je ramen maken we een planning op, die we punctueel volgen. Uiteraard mag je rekenen op een perfecte plaatsing van de aangekochte ramen. Tot in de kleinste details werken we bij MeesterPlaatser de werf af.

Nadat we de werkplek proper hebben achtergelaten, geven we ook nog de nodige uitleg over je ramen en uiteraard kan je rekenen op de bijkomende garantie van 10 jaar, naast de fabrieksgarantie.

 

Vandaag nog je ramen bestellen?

Wil je vandaag nog je nieuwe ramen kopen? Maak dan vandaag nog een afspraak met één van de experten van MeesterPlaatser, laat je informeren en vraag een vrijblijvende offerte aan. Je zal aangenaam verrast worden door het prijskaartje en je krijgt een volledige uitleg over de mogelijkheden!

>> Maak nu een afspraak