Nieuwe ramen en deuren plaatsen?
Vraag een offerte aan en geniet van een meesterlijke plaatsing

Bouw of renoveer je je huis en zoek je een plaatser voor je nieuwe ramen en deuren? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Bij MeesterPlaatser werken we enkel met vakspecialisten en toonaangevende merken in ramen en deuren. Bovendien vind je bij ons een uitstekende prijs-kwaliteitsverhouding. Ontdek meer en vraag je kosteloze offerte aan.

 

Hoog isolerende PVC ramen van het topmerk Kömmerling

Wil je pvc ramen die jaren meegaan? Dan kom je vanzelf uit bij het topmerk Kömmerling. Deze ramen zijn niet enkel energiezuinig, ze zijn tijdloos en bieden een duurzame kwaliteit. Logisch dat heel wat mensen bij Kömmerling zweren voor hun nieuwe ramen en deuren. De profielen verhogen niet enkel de waarde, maar ook de uitstraling van je nieuwe woning.

Bij Kömmerling maken ze gebruik van innovatieve technieken in hun ramen en deuren. Zo is er de driedubbele beglazing van de Kömmerling 76. Het isolerende glas en de smalle profielen maken van dit raam een uitstekende keuze voor je huis.

Nood aan nieuwe pvc ramen en deuren? Denk dan zeker eens na over de mogelijkheden van Kömmerling.

Ontdek onze PVC ramen

  • Een hoog warmte-isolerende aanslagdichtingssysteem met staalversterking en met een bouwdiepte van 76mm heeft in de standaarduitvoering al een Uf-waarde van 1,1 W/(m²K).
  • Uitgebreid aanbod aan beglazingen tot en met 50 mm voor ontwerpen met modern drievoudig glas of modern functioneel glas. (veiligheids-, inbraakwerend-, geluidswerendglas)
  • Betere levenskwaliteit dankzij perfecte geluidsisolatie.
  • Extra veiligheid dankzij de inbraakwerende kenmerken.
  • Stevige en weerbestendige oppervlakken die gemakkelijke te onderhouden zijn.
  • Smalle profielen die de lichtinval optimaal benutten.

Liever aluminium ramen en deuren van AluK | Blyweert

Kies je liever voor aluminium ramen en deuren? Dan kies je voor een ware streling voor het oog. En dat is niet alles, want aluminium is ook een uiterst sterk materiaal dat met de juiste coating bestand is tegen alle weersomstandigheden. Zo hebben je ramen en deuren een langere levensduur en kan je optimaal blijven profiteren van de lichtinval en van de schoonheid van de wereld om je heen.

Bij aluminium ramen zijn kleuren en coatings zijn vrij te kiezen, waardoor je heel wat mogelijkheden hebt. Ongetwijfeld vind je zo de ramen en deuren die perfect bij je woning passen.

De best isolerende profielen uit het Blyweert gamma hebben meerdere isolatiekamers. Zo helpt AluK je mee te besparen op kostbare energie. Plaats je je ramen aan de zonkant? Dan voorzie je aluminium ramen het best van geïntegreerde zelfregelende ventilatieroosters gecombineerd met buitenzonwering of zonwerend glas. Onze meesterplaatsers integreren ze moeiteloos in je raam of deur.

Ontdek onze aluminium ramen

Alleen de topdesigners van AluK kunnen uw aluminiumprofielen zo mooi bij de architectuur van uw woning doen passen. Wat maakt de Mona Lisa van Da Vinci zo mooi ? Esthetiek schuilt in kleine dingen. De kleur, de lijnen, de vorm, ..... Ramen en deuren in aluminium van AluK zijn stuk voor stuk een streling voor het oog. Zo mooi zijn ze geïntegreerd in de gevel van uw woning. En zo rank van vorm. U wil immers maximaal blijven profiteren van de lichtinval .... en van de schoonheid van de wereld om u heen !

De AluK testcentra controleren alle geproduceerde profielen op duurzaamheid en sterkte. Heeft u zich wel eens afgevraagd waarom zoveel aluminium in Formule 1 racewagens wordt toegepast? Aluminium is een zeer licht en toch uiterst sterk materiaal. Ideaal dus als bouwelement voor de meest complexe constructies. Bovendien is het, mits het aanbrengen van de beste coating, bestand tegen de ruwste weersinvloeden. Profielen van AluK hebben daardoor een langere levensduur.

De unieke AluK coatingtechnieken zorgen voor meer kleurnuances dan u ooit voor mogelijk hield.

Er is kleur en kleur. Daarom kan u voor uw AluK profielen niet alleen de kleur kiezen maar ook de afwerking: natuurlijk mat 'geanodiseerd' of klassevol glanzend, mat of korrelig gecoat. En dat in meer dan 440 verschillende tinten en steeds ovengebakken !

AluK's innovatieve productontwikkelaars passen steeds de laatste trends in isolatietechnologie toe.

De best isolerende profielen uit het Blyweert Aluminiumgamma hebben meerdere isolatiekamers. Zo helpt AluK u mee te besparen op kostbare energie. Maar let op: overisoleren heeft geen zin! Daarom zal de profielreeks steeds gekozen worden volgens het gebruikte type beglazing. Voor ieder type beglazing heeft AluK de geschikte profielreeks. De EPB-regelgeving vereist een continue en gecontroleerde basisventilatie in uw woning en raadt aan overhitting te vermijden aan de zonkant. Daarom voorziet u uw ramen best van geïntegreerde zelfregelende ventilatieroosters gecombineerd met buitenzonwering of zonwerend glas. De AluK Professional integreert ze moeiteloos in uw raam of deur.

Vraag een offerte

AluK werkt volgens een uniek 'Total Integration System', dat u absolute perfectie garandeert. Het produceert zelf in het eigen extrusiebedrijf in Gullegem en de productieruimte in Hamme. Daardoor heeft het op elk moment alle controle over de geleverde kwaliteit. Dankzij dit unieke 'Total Integration System' biedt AluK u geen 10 maar liefst 15 jaar systeemgarantie.

AluK werkt alleen met op en top professionele installateurs, de AluK Professionals. Uw AluK-constructeur-schrijnwerker blinkt uit in:

  • Ongeëvenaard vakmanschap
  • Maatwerk en service
  • Uitzonderlijk competitieve prijzen
  • Uitstekende en vlotte plaatsing

Meer weten over de ramen en deuren van MeesterPlaatser?

Meer weten over de mogelijkheden van onze ramen en deuren?  Contacteer vandaag nog één van onze specialisten en vraag je gratis offerte op maat.