R. Bax

R. Bax

Bergenstraat 83 - 2480 Dessel

Vraag een offerte

Jouw recensie

Koen
Eind december onze ramen laten vervangen door Rob in kunststof, compleet in groen/wit boerderijstijl. Resultaat is super, afwerking zijn we ook heel tevreden mee. Zowel binnen als buiten is het heel netjes. Ook de extra zaken zoals nieuwe arduinen, oude rolluiken weghalen enz. zijn netjes geregeld. Wij zijn heel tevreden!
Hendrik
duidelijke afspraken, prima service, goeie prijs, perfecte afwerking,.... (Achteraf van de andere aannemers veel complimenten en vragen gekregen over waar we ons ramen gehaald hadden) Toen hij de factuur opstuurde zaten er ook direct alle nodige attesten bij om premies aan te vragen etc... en een uitermate vriendelijke mens!
Franske
Ik heb ramen en deuren van bij Bax. De verkoper is altijd zeer correct geweest en heeft in mijn ogen een mooie offerte gemaakt. Daarnaast was de levering en plaatsing van de ramen perfect op tijd en is alles professioneel geplaatst. In mijn ogen een echte aanrader...
Petra
Zeer gedetailleerde uitleg en duidelijke offerte. Er werden een aantal dingen verteld die we bij de andere ramenverdelers nog niet hoorden. Ook de profielen van de ramen leken ons goed. En uitstekend geplaatst en afgewerkt.
Dinky
Goeie service, het middelste dorpeldeel van het schuifraam was tijdens plaatsing ramen verschoven en zijn ze terug juist komen leggen en die grote ramen meer ondersteund. Op het afkitten had ik ook nog een paar kleine opmerkingen (hier en daar hoekje niet volledig dichtgespoten) en zijn ze ook nog komen oplossen.