HGConstructies

HGConstructies

Lindestraat 28 - 2400 Mol

Vraag een offerte

Jouw recensie

Willekens Monique
prima kwaliteit en prima plaatsing van deuren door zeer bekwame, vriendelijke en beleefde plaatsers
Pascalleke
Alles zat er snel in, en netjes afgewerkt. Bij de plaatsing hadden de werkmannen wel een van de grepen beschadigd. Maar, die zijn ze de dag erna nog komen vervangen.
Joris
Wijzelf hebben voor onze nieuwbouw dan ook offerte gevraagd bij de plaatsers die mij het meest serieus leken. Alle ramen zijn perfect geplaatst en helemaal niets op aan te merken !!!
Carlo
Verkoop was duidelijk en niet vol overdreven verkoopspraat. Levertermijn is 1 week uitgesteld tov. de afgesproken datum, maar hier is wel duidelijk over gecommuniceerd! Ook andere communicatie verliep zéér vlot. Propere en correcte plaatsing en afwerking. Bepaalde extra's en details welke vermeld werden bij bestelling waren ze NIET vergeten.
Ilse
In één woord: TOP ! We hebben al heel wat verbouwingen gedaaan en dit is de eerste keer dat alles van begin tot einde klopte.
Ann
Al mijn ramen besteld 21 stuks. Renolit pvc, kruisverdeling, 1.0 glas, Kömmerling ramen. Vriendelijk, geduldig en zeer behulpzaam persoon, zelden gezien. Bedankt Gert ! Kwaliteit is ook top, en de plaatsing ook. Soms mag het gezegd worden. En goedkoop zelfs nog korting gehad bovenop de prijs.